«varme- og naturlige øyeblikk»

Reiser gjerne <3

Portrett, familie- og bryllupsfotograf i Viken

Liker du kreative, naturlige og følelsesladde bilder med fin natur som bakteppe? De små øyeblikkene da ingen fulgte med? Da føler jeg du har kommet til det rette stedet. Jeg blir gjerne med for å dokumentere din dag, og ditt eventyr! Min lidenskap er å lage minner for folk, og fremtiden. Alt fra den store låvefesten til den lille intime seremonien på en fjelltopp. Bryllup er gøy!!

En låvefest med kremen av dine folk! God stemning og dansing til solnedgang! Eller hva med bryllup i et gammelt drivhus omringet av planter og lyslenker!

 Du trenger ikke stresse med hvor bildene skal taes eller hvordan dere skal «posere». Dere blir veilledet hele veien med små oppgaver og unngår stive, oppstilte bilder.

 Og ikke glem familiebildene… <3 Der dere voksne er med på bildene sammen med barna. Jeg finner en kul lokasjon vi kan utforske sammen, så pakk med kakaoen og sitt igjen med uerstattelige bilder av din lille flokk.

"Tusen takk for alle de herlige bildene av jentene våre, du har virkelig klart å fange deres personlighet" -Iris


Perlafotografi
Perlafotografi


 Om vi bare kunne løpe barbeint i fjellet, med vind i håret og glemme alt av jobb, regninger, forpliktelser litt oftere?! Book en shoot, så du kan kjenne på følelsen om og om igjen gjennom de magiske bildene dere sitter igjen med. 

Hvis du liker stilen og stemningen i mine bilder, ta kontakt =)

Forevige din lille familie. Ikke for noen andres skyld enn deg selv, og minneboka di <3

Ikke bare skal dere sitte igjen med en hau fine og ekte bilder, dere skal også ha hele shooten som et koselig familieminne! 

...for tiden går så sjukt fort, derfor må vi fryse øyeblikk på bilder. Fryse følelsen av nyforelskelse, en liten hånd i din, og snørrete koser. Det er nettopp det du kommer til å savne med tiden <3