Bilder som selger: Hvordan profesjonelle bilder kan øke salget og forbedre merkevaren din!

Jente som sitter i regnet i Oslo.

Visuell kommunikasjon er superviktig! Potensielle kunder krever en umiddelbar følelse av tillit og troverdighet fra en bedrift. Profesjonelle bilder er veien dit!

Det er så viktig med gode bilder! Ikke ha det perfekte produktet eller en super tjeneste, men vise det frem på en standard og kjedelig måte!

Merkevarefotografering

Merkevarefotografering handler om å fortelle historien bak merkevaren din. Ved å kombinere bilder av produktet med en visuell fortelling, kan du bygge en sterk merkevareidentitet og øke troverdigheten. Bildene skal gi merkevaren din en konsekvent visuell stil, som gir hele bedriften din et helhetlig og profesjonelt utseende.

Ved å ha profesjonelle bilder på nettsiden din, sosiale medier og markedsføringsmateriell, vil bedriften din nettopp se mer profesjonell ut og gi kundene et inntrykk av at du bryr deg om kvaliteten på produktet eller tjenesten din.

Les også om: På tide med nye brandingbilder?

Er du ute etter å øke salg, forbedre merkevaren og gi det hele et proft inntrykk er det å investere i bilder en veldig god start.

Jente som ligger i sivet i Oslo.

Når du velger fotograf er det viktig å velge en som har erfaring med slike bilder du ser for deg at du ønsker, og har erfaring fra å jobbe med bedrifter. En god fotograf vil kunne forstå bedriftens visjon og verdier, og jobbe med deg for å skape bilder som formidler ditt budskap på en tydelig, unik og fin måte.

Teamfotografering

Teamfotografering er en fin måte å introdusere ansatte og teammedlemmer på, på en personlig og autentisk måte. Dette gir kunder en følelse av å kjenne personene bak bedriften, noe som igjen øker tilliten.

Produktfotografering

Produktfotografering er avgjørende for nettbutikker og bedrifter som vil vise frem produktene sine på en fin og profesjonell måte. Med riktig belysning og kameravinkel skaper fotografen den visuelle historien rundt produktet som inspirerer til kjøp. Profesjonelt redigeringsarbeid gjør også en stor forskjell i kvaliteten på bildene.

perlafotografi-oslo-brandingfotograf-merkevarefotograf

Les mer om: Din unike brandingshoot!

Profesjonelle bilder som markedsføringsmateriale

Bruk dine unike og profesjonelle bilder i markedsmaterialer som nettsider, sosiale medier og annonser. Bruk de på dine favoritt digitale plattformer og bli synligere! Ved å bruke disse bildene på tvers av ulike plattformer sikrer det at din merkevare har en tydelig stil og uttrykk.

Ikke vær èn av de usynlige, men skill deg ut med unike bilder som viser frem din fantastiske merkevare.

Lyst til å jobbe sammen med meg? Ta en titt på det jeg kan hjelpe deg med, eller ta direkte kontakt for en uforpliktende prat <3

Brandingfotografering

Ta kontakt!

Kanskje du også vil lese