På tide med nye brandingbilder?

Antageligvis har du noen profesjonelle bilder av deg og ditt merkevare allerede. digger du de du har, og ser ikke poenget med nye eller flere? De du har funker, gjør de ikke?

Jente med blomsterkrans.

Men hvordan vet du egentlig at det er på tide å oppdatere brandingbildene du sitter med? Her får du fem spørsmål du kan stille deg selv =)

Har du blitt eldre?

Ser du litt annerledes ut nå enn på bildene du publiserer, kan det være lurt å oppdaterere brandingbildene dine. Dette er spesielt viktig dersom kundene finner deg via nettet. Den personen de møter senere i prosessen med å jobbe med deg, må ligne på bildene du viser frem på din hjemmeside eller SoMe-kanaler.

Les også: Din unike brandingshoot!

Ser du annerledes ut nå?

Ligner jo litt på spørsmålet over, men her handler det mer om en forandring som kan skje uavhengig av alder. Bytta hårfarge, operert? Fått briller etc? Dette er også et tegn på at det er på tide med nye bilder. Det er igjen så viktig med brandingbilder som ser ut som deg for at folk skal få tillit til deg.

perlafotografi fotograf bryllup portrett viken

Kjenner ofte folk deg ikke igjen?

Rett og slett. Får du ofte høre at du ser så annerledes ut «in person» ? Det er et tydelig tegn på at bildene du viser frem ikke lenger er representable.

Er dine bilder fra en tydelig «forrige trend»?

Dersom dine forrige bilder følger en tydelig trend innenfor for eksempel antrekk, eller type fotografi kan du ha stor fordel av å bytte de ut. Trender varer sjeldent lenge, og bildene kan få deg og din merkevare til å se utdaterte ut. Jeg er opptatt av at du skal sitte igjen med unike, men også tidløse brandingbilder av deg selv.

Les mer om: Du trenger en brandingshoot!

Jente med strikket balaclava.

Har merkevaren din endret seg?

Kanskje har du oppdatert merkevaren din? Enten med nye farger, logo eller rett og slett følelse. Bildene bør alltid reflektere merkets stil. Hvilke omgivelser passer?lokasjon? antrekk? etc. Dette er ting vi går igjennom sammen før en shoot.

Dersom du svarte «Ja» på noen av disse spørsmålene hjelper jeg deg gjerne med å lage noen unike og fine bilder bilder av deg eller din merkevare, som du ikke kan vente med å bruke på din hjemmeside og sosiale medier!!

Ta kontakt for en uforpliktende prat.

Kanskje du også vil lese