Din unike brandingshoot!

En brandingshoot er en unik mulighet til å skape bilder som representerer deg og merket ditt på en spesiell måte. Dette kan være en viktig del av markedsføringsstrategien din og bidra til å bygge merkevaren din. Som brandingfotograf er mitt mål å hjelpe deg med å skape bilder som gir et klart og tydelig budskap og som tiltrekker seg målgruppen din.

jente som spiller tennis.

Hvorfor er en brandingshoot viktig?

En brandingshoot kan hjelpe deg å skape et unikt og autentisk bilde av deg og merket ditt. Det kan også hjelpe deg med å bygge tillit med kundene dine og skape en mer personlig tilnærming til markedsføringen din. Gode bilder kan skille deg fra konkurrentene dine og gjøre deg mer synlig i markedet. Alle kan få fine bilder av seg selv, enten du velger å leie inn modeller for å vise frem en spesiell kolleksjon, eller om DU selv er din egen merkevare! Vis deg selv og bli sett!

Hold tempoet oppe med et stort utvalg unike bilder som viser deg og ditt merke frem!

Les også om: Du trenger en brandingshoot!

Her er hva du kan forvente under en brandingshoot:

Planlegging og forberedelse

Før fotoshooten vil jeg gjerne ha en samtale med deg for å diskutere dine behov og ønsker. Vi vil også diskutere tid og sted for fotoshooten og du får mange innspill om hva du kan gjøre for å forberede deg best mulig til fotoshooten.

Jente  ute om sommeren.

Fotoshooten

På dagen for fotoshooten vil vi møtes på location! Og, endelig begynner det morsomme! Du vil få god veilededning gjennom hele fotoshooten og gi tips om hvordan du kan posere og hvordan du kan uttrykke deg foran kameraet.

Bilderedigering

Etter fotoshooten vil jeg sortere gjennom bildene og velge de beste bildene. Disse bildene vil jeg redigere for å sørge for at de har en ensartet og unik stil som passer til deg og din merkevare. Selvfølgelig kan du også her komme med innspill.

Levering av bilder

Til slutt vil jeg sende deg de redigerte bildene i høy kvalitet. Disse bildene kan brukes på nettsiden din, i sosiale medier eller andre markedsføringsmateriell.

fotograf oslo branding perlafotografi 7

Les mer om: Brandingfotografering her.

Hvis du ønsker å investere i en brandingfotoshoot, vil jeg gjerne hjelpe deg med å skape bilder som representerer deg og merket ditt på en unik måte. Sammen finner vi ut av det, og du får akkurat så mye veiledning som du trenger!

Ta kontakt for en uforpliktende prat!

Kanskje du også vil lese