|

Urbant og landlig septemberbryllup

Brudepar popper champagne i skogen.

Stella og Kristian ville lage et uforglemmelig septemberbryllup både for seg selv og sine gjester!

Les kort om dagen deres, tips fra brudeparet og bildedryss. Og la deg bli inspirert!

Brudeparet valgte å ha vielsen i Gjerdrum kirke og deretter ta med seg alle gjestene til den vakre restauranten Havsmak på Operaen i Oslo. Drømmevielsen ble akkurat slik de hadde håpet på.

Les også om: 3 forslag som gjør ankomsten til festlokale minneverdig

Brudepar i kirken.

Er jeg din bryllupsfotograf? sjekk her!

Tips fra Stella:

Bruk god tid på å finne din bildestil, samt hva du ikke ønsker. Når du kommer over inspirasjonsbilder, eller stilen du ikke ønsker, lagre bildene og send dem til fotografen.

Vi startet hovedshooten med barna slik at de skulle få slippe å være med på hele seansen. Besteforeldre var med og kunne ta med barna hjem etter vi var ferdige med bildene sammen med dem. «Barna våre var enormt viktig for oss å ha med og vi har fått noen av de vakreste bildene vi har av dem» -Stella

Les mer om: Slik får dere drømmebryllupet!

Henriette er trygg og rolig, men også bestemt som førte til at vi kunne slappe helt av og bare nyte øyeblikket med hennes veiledning. Vi hadde med oss en champagne som vi ristet og sprutet ut mens hun tok bilder, de ble så bra! Vi dro i tillegg til sentrum av Gjerdrum for å ta noen urbane bilder ved en lys grå murvegg, en fin kontrast til skogsbildene.

Stella og Kristian

Lite slår det å bli tatt i mot med så mye kjærlighet av sine gjester på en dag som dette <3

For å lese mer om Stella og Kristian sitt bryllup, detaljer om planlegging osv. Kan du lese intervjuet i Dittbryllup her

Trenger du hjelp til planlegging og lurer du på om jeg kan være fotografen for dere? Ta kontakt =)

Kanskje du også vil lese