Slik får dere drømmebryllupet!

For dere vil ha en feiring!

Brudepar i solnedgang på svaberg om sommeren.

Et bryllup er en av de mest minneverdige hendelsene i livet, uansett hvordan dere velger å feire dagen! Derfor er det viktig at den blir gjennomført på den måten dere ønsker. Gjør dagen deres!

Dette skal bli deres drømmebryllup, og ikke alle andre sin!

Bryllupsplanlegging kan føles litt brutalt å sette i gang med. Hvor skal man begynne? Hvordan huske alt? -men det skal være gøy! Gjør det gøy, og gjør dagen på deres måte!

Dere har sikkert noen tanker allerede, men her er noen tips og triks som kan hjelpe dere enda mer igang. slik at bryllupet blir en suksess og at den store dagen gjenspeiler deres unike personlighet!

Les også: Hvorfor bryllupsbildene dine er så viktige!

hvordan Prioritere bryllupsplanlegging

Start (med ekstra gode vibber, en blid partner ooog) med å finne ut av deres prioriteringer. Det kan være lurt å lage en liste med de viktigste prioriteringene øverst.

  • Lokasjon -har dere en drømmelokasjon, sjekk den før alt annet.
  • Dato -kanskje må dere flytte på dato for å få drømmelokasjon, eller omvendt om selve datoen er viktigst.
  • Fotograf -det blir vanligere og vanligere å booke fotograf god tid i forkant.
  • Gjester -mange eller få, dette er viktige detaljer med tanke på videre planlegging.
  • Osv osv.

Velg dere en magisk bryllupslokasjon!

Når ønsker dere å ha drømmebryllupet? Hvilken årstid og på hvilket sted?

Og jeg er bare her for å minne dere på at, dere kan gifte dere når som helst på året, hvilken som helst dag og (nesten) hvor som helst. Drømmer du om utevielse på Romsdalseggen? Go for it! Vil dere har hyttetur med vennegjengen og gifte dere i samme slengen? Selvsagt kan dere det. Ja, det kan væe lurt å legge en plan B. Men ikke bruk for mye krefter på den, en plan B trenger ikke være et helt annet opplegg. En plan B kan likeså være: «så tar vi støvler hvis det er vått på stien da»

Brudepar på svaberg i solnedgang med blomsterteepe.

Hva slags type vielse

Det er kanskje en mindre detalj, men en som det kan være greit å lande tidlig. Om noen skal vie dere der og da må den personen bookes, eller om dere har gjort unna det formelle i forkant og velger å for eksempelvis dele løfter og utveklse ringer på ny, selve dagen!

Finn favorittfotografen!

Med ekstra vekt på favoritt; nemlig en bryllupsfotograf som tar bilder i den stilen dere liker! En hvor dere tenker; sånne type bilder vil vi også ha! Og velg en bryllupsfotograf dere har god kjemi med, personen skal tross alt følge dere på den store dagen! Dere skal dele mange øyeblikk sammen, så la flua på veggen være en hyggelig flue du trives med!

Brud ute på vinteren med cape.

Så var det gjestene

Hvem og hvor mange bryllupsgjester skal dere invitere? Tenk på hva slags følelse dere vil ha den store dagen. Finn ut sammen hvilke mennesker som er viktige for dere. Ønsker dere å ha en bitteliten seremoni og er redd for at noen av de nærmeste skal bli såret eller føle seg ekskludert? Forklar og fortell de hvorfor dere ønsker å gjøre det sånn, det er brudeparets dag -og med gode bilder kan familie oppleve dagen sammen med dere i et superfint album og en god middag i ettertid.

Brudepar på bensinstasjonen.

Mat og drikke til bryllupet

Hva med å enten velg noe dere begge elsker å spise. Det kan være burger, indisk, grillmat eller noe helt annet. Eller; har dere ingen favorittrett dere klarer å bestemme dere for, er det alltid fint å gå for lokale råvarer i sesong.

velg mat dere selv elsker

Har dere en «go to rett» som dere begge elsker? Er dere glade i å eksperimentere å prøve nye matretter? Ender dere alltid opp med den italienske takeaway-pizzaen?Test ut deres beste retter og bestem dere for en av de!

Lokale råvarer i sesong til bryllupsdagen

Å benytte seg av lokale råvarer er alltid en fin ting. Støtte opp om stedet dere velger å gifte dere på, samt utforske hva det området har å by på. Dette kan også gjøre at bryllupet får et enda mer særpreg. Eksempelvis om dere gifter dere i en gammel låve og maten er helgrilla sau fra gården rett oppi lia -det setter jo følelsen med en gang!

Les også: Vis meg din brudebukett!

Når alt dette er på plass sier tema/følelse seg litt selv også, gjør det ikke? Tema er uansett DERE! Det dere liker, og sånn dere vil ha det. En morsom, uformell og fargerik runde på byen? Romantisk med villblomster i fjellet? eller klassisk og elegant på stranda?

Håper dere nå er enda mer gira på å sette igang planlegging av deres drømmebryllup!

Les mer om bryllupsfotografering, og for booking her<3

Kanskje du også vil lese