Vis meg din brudebukett, og jeg forteller deg hvem du er

Vel, så enkelt er det kanskje ikke, men jeg tør likevel påstå at jeg kan si en del om dere og hvem dere er, ved å se hvilken bukett dere går for på bryllupsdagen. Brudebuketten gjenspeiler ofte brudens personlighet. Er du romantisk, klassisk eller litt mer bohemsk? Dette vises gjerne i valg av type blomster, farger og også fasong på brudebuketten.

3 tips til valg av brudebukett:

  • Spør deg selv, «Hvordan ønsker jeg å se ut på denne dagen». En blomsterbukett synes godt, så den kan endre hele inntrykket av kjolen. 
  • Har du en favorittblomst? Velg den, det er tross alt din dag!
  • Kikk på nettsider og SoMe til blomsterdekoratører, og la deg bli inspirert.
brudebukett,Brudebuketten
brudebukett,Brudebuketten
brudebukett,Brudebuketten
brudebukett,Brudebuketten

Klar for å gifte deg? Bestill din bryllupsfotograf her.

Kanskje du også vil lese