Album er viktig for din historie

Et Bryllupsalbum eller familiealbum er en verdifull investering fordi det gir deg og dine kjære en måte å nyte minnene på i mange år fremover!

Det er ikke alltid lett å sikre at disse øyeblikkene du så fint har fått foreviget, blir tatt vare på på en trygg og varig måte!

bryllupsfotograf romerike oslo perlafotografi 8
Et bryllupsalbum er både dekor og uerstattelige minner om deres historie!
bryllupsfotograf romerike oslo perlafotografi

Album som det trygge alternativet!

Mange føler det er så trygt å ha bildene lagret på telefonen eller i en sky, men hva skjer når teknologien endrer seg eller dataene blir korrupte? Hva skjer når du får masse støv eller fukt på hardisken?

Ved å ha bildene i et album vil de være trygge fra skader som kan oppstå ved oppbevaring av digitale filer. Det er også mye mindre sannsynlig at bildene blir mistet eller slettet ved en feil! Det ER faktisk det! Du kan også velge å lage et duplikatalbum som du oppbevarer en annen plass, eller gir bort til noen i familien. Da er du dobbeltsikret <3

Les om: «Hvorfor bryllupsbildene dine er viktige!»

ALbum er stedet der du kan se tilbake på dine øyeblikk og gjenoppleve dem igjen og igjen!

Det er noe spesielt med å ha sitt eget album med bilder. Det er noe som kan holdes og berøres, og som vil vare livet ut! Bryllupsalbum og familiealbum vil ikke bare bli elsket av nåtiden og de rundt deg -men er en viktig del av din historie for fremtiden! Barn elsker å se i album fra de var små! Ungdommene synes det er så gøy å se hva mamma og pappa hadde på seg på bryllupsdagen! Voksne vil se seg selv med sine besteforeldre, eller bare det å se sine besteforeldres historie i en bok.

Ulike typer album

bryllupsfotograf romerike oslo perlafotografi 6

Sånn bortsett fra de åpenbare forskjellene som størrelse på album, og antall sider er det mye som kan gjøre ditt album unikt. Alt fra type omslag og farge på det, til papir bildene trykkes på. Når du bestiller album gjennom meg, finner vi sammen ut hva som kan passe hos deg og hva du bør tenke på. Alle albumene er av ordentlig kvalitet med tykke ark. Et album er fin dekor å ha som pynt hjemme, enten i en medfølgende boks eller alene.

Gå for hele historien!

De små detaljene som gir deg store følelser! Dagen fra morgen til natt. Mitt tips er å ikke være sparsom på hvilke bilder når du først har bestemt deg for å forevige minnene dine i et bryllupsalbum, familiealbum eller konfirmasjonsalbum. Ikke velg ut bare høydepunktene! Få med nok til at historien kommer frem -på den måten blir minnene enda bedre festet. Et ordentlig album er som nevnt tidligere en investering, så hvorfor ikke ønske seg det?! Mange fotografer selger gavekort, og dette er noe jeg vet både familie og venner synes er koselig å gi bort!

portrettfotograf romerike oslo perlafotografi 1
Alle konfirmanter fortjener et album, som viser fine og ekte bilder av seg selv.

Gi deg selv en varig påminnelse om øyeblikkene som er så viktige for deg!

Book din fotografering her!

Kanskje du også vil lese