|

Kjærestefotografering

Tre gode grunner til hvorfor dere bør ha en kjærestefotografering!

fotograf romerike bryllup 3

Om man velger å kalle det forlovelsesfotografering, kjærestefotografering eller parfotografering er ikke så farlig. Det er heller ikke så farlig om dere skal gifte dere eller ei.

Fra det øyeblikket dere møttes for første gang til alle uforglemmelige opplevelsene dere har delt sammen; kjæresten din er en viktig del av livet ditt og din historie! Som portrett- og bryllupsfotograf har jeg sett hvor unikt og betydningsfullt det kan være å fange øyeblikkene og forvandle dem til minner som varer livet ut. Viktige minner om deres historie!

fotograf romerike bryllup 2 5

Les også: Hvorfor bryllupsbildene dine er viktige!

1: Øv dere til bryllupet og bli kjent med fotografen!

Dette er viktigere enn du tror. Særlig det å bli litt kjent med fotografen. Fotograferingen blir så mye mer avslappet for dere på selve bryllupsdagen dersom dere har hatt en kjærestefotografering i forkant. Dere vil gå inn med en helt annen ro over bryllupsbildene. Samtidig kan kjærestebildene brukes i en evt gjestebok, invitasjoner eller annen dekor på selve bryllupsdagen!

2: Feire dere to, og det dere har sammen!

Kjærestefotografering er en perfekt måte å feire kjærligheten dere i mellom. Som fotograf sørger jeg for å fange de øyeblikkene som kommer til å bety ekstra mye i årene som kommer. Disse bildene vil bli en tidløs påminnelse om det akkurat dere to har sammen <3 Ung, forelsket og fri ikke sant? noe i den duren 😀

Gjør det til en date og ta med fotografen! En kjærestefotografering trenger ikke ta mer enn en halvtime. Hva med å ta med fotografen en runde på byen, imens dere spiser pizza i parken eller bader i havet?

Les mer om: Album er viktig for din historie

bryllupsfotograf oslo bryllup perlafotografi 4 2

3: Skap minner akkurat nå og for fremtiden!

En kjærestefotografering er en perfekt måte å skape minner som dere kan ta med dere inn i fremtiden. Bildene kan dere bruke i et album om deres historie eller til å pynte opp hjemmet deres! Ikke bare er de fin dekor, men de vil minne dere på alt det fine dere har sammen i en hektisk hverdag!

fotograf romerike bryllup 13

Ta kontakt for å planlegge deres unike kjæresteshoot!

Kanskje du også vil lese