Lag en uforglemmelig bryllupsinnbydelse til ditt drømmebryllup!

abec050e 4ba9 444d a9a2 13db6470675d
Massevis av detaljer som gjør invitasjonen både personlig og unik. Polaroidbilde tatt av Bethine Elizabeth.

Som bryllupsfotograf har jeg hatt gleden av å være en del av mange fantastiske bryllup! En av de første tingene som setter tonen for et bryllup er innbydelsen.

En bryllupsinvitasjon trenger ikke kun være et stykke papir som informerer gjestene om tid og sted, det er også en mulighet til å vise deres personlighet og gjøre bryllupet deres ekstra spesielt.

I dette innlegget vil jeg dele noen tips om hva en god bryllupsinnbydelse bør inneholde, og hvordan du kan lage en personlig og unik innbydelse til ditt drømmebryllup.

Les mer om: Slik får dere drømmebryllupet!

Tips nummer 1: inkludere viktig informasjon

En god bryllupsinnbydelse bør inneholde all den nødvendige informasjonen som gjestene trenger for å kunne delta på pryllupet ditt. Dette inkluderer dato, tid og sted for bryllupet, samt RSVP-detaljer. Det kan også vært lurt å oppgi dersom det er en spesiell kleskode, eller om det er noen andre spesielle instruksjoner gjestene bær være oppmerksomme på. Dette kan være ting som allergier, telefonnummer til toastmaster etc.

En anne morsom greie kan være å legge til en setning som for eksempel; hvilken sang får deg ut på dansegulvet?! Dette setter virkelig stemningen for spillelista den store dagen <3

bryllupsinvitasjon og bryllupsringer på en seng.

Tips nummer 2: Gjør det personlig

En innbydelse bør gjenspeile din og partnerens personlighet og stilen dere ønsker i bryllupet! Tenk på hva som gjør dere som par unike, og hvordan dere ønsker å formidle dette til gjestene. Dette kan dere gjøre gjennom bruk av farger, skrifttyper, bilder eller illustrasjoner. Elsker dere for eksempel naturen, kan dere bruke jordtoner i bryllupsinvitasjonen. Det kan også være en kul idè å inkludere en liten personlig hilsen.

tips nummer 3: Legg til en unik detalj

En liten, men betydningsfull detalj kan gjøre innbydelsen ekstra spesiell. Dette kan være en håndskrevet notat, et lite polariodbilde, en tørket blomst eller noe annet dekorativt som skiller seg ut og gir bryllupsinnbydelse en ekstra touch av personlighet.

Les også om: Hvordan det er å booke bryllup med PerlaFotografi.

Tips nummer 4: Lag bryllupsinnbydelsen selv

Det finnes mange nettsteder og verktøy på nettet som tilbyr maler og designverktøy for å lage egne bryllupsinvitasjoner.

Du kan bruke nettsteder som Canva eller Etsy, som tilbyr et stort utvalg av maler og designelementer som du kan tilpasse til din egen stil og tema. Disse verktøyene er brukervennlige og krever ingen spesielle designferdigheter.

Og du, send en til din fotograf/videograf også. Ikke bare er det sjukt koselig, haha -men den er så fin å ta med på detaljbilder den store dagen!

Så, la din kreativitet blomstre og lag dere en bryllupsinnbydelse som gjør inntrykk!

Ta kontakt for å høre om jeg kan være en god bryllupsfotograf for dere=)

Kanskje du også vil lese