Ta bryllupsbildene etter bryllupsdagen!

Psst jeg har en hemmelighet jeg vil dele med dere: Dere kan faktisk ta bryllupsbildene en annen dag enn på selve bryllupsdagen!

Brudepar i solnedgang på svaberg.

Det kan virke rart å tenke på å ta bryllupsbilder på en annen dag enn selve bryllupet! Her er allikevel noen grunner til hvorfor det kan være en god idé:

Som bryllupsfotograf har jeg vært vitne til mange brudepar som har valgt å ta bildene sine på selve bryllupsdagen. Men det er en økende trend der flere og flere velger å ta bildene på en annen dag!! Og hvor gøy er ikke det! Selv om det kan virke litt utradisjonelt, er det faktisk mange fordeler ved å velge denne tilnærmingen!

Gifte deg i fred, og ta festen etterpå?

Fordel 1: Mindre stress

En av de største fordelene med å ta bryllupsbildene dine på en annen dag er at det kan redusere stresset på selve bryllupsdagen. På bryllupsdagen vil det være mange ting å tenke på og organisere, og å ta bilder kan legge til mer stress. Ved å velge en annen dag, kan du slappe av og nyte øyeblikket uten å bekymre deg for å fange det perfekte bildet. Når dere tar bildene på en annen dag, kan dere virkelig ta det med ro og ha det gøy sammen med fotografen deres. Det gir også en mulighet til å ta bilder i avslappet setting, uten å måtte bekymre dere for bryllupsdagen.

Les også om: Slik får dere drømmebryllupet!

Jente i kjole ved vannet og solnedgang.

Fordel 2: Bedre tid

En annen fordel med å ta bryllupsbildene dine på en annen dag er at du har bedre tid til å få de bildene du ønsker. På bryllupsdagen er det ofte stramt med tid, og det kan være vanskelig å få alle de bildene du ønsker. Ved å ta bildene på en annen dag har du mer tid til å utforske forskjellige steder og ta bilder i ro og mak. Når dere tar bildene på en annen dag, kan dere velge et sted som er mer spesielt og unikt enn stedet hvor bryllupet skal holdes. Dette gir flere muligheter til å utforske forskjellige steder og skape et minne som varer livet ut!

Fordel 3: Mer avslappet atmosfære

På bryllupsdagen vil du kanskje føle at du må se perfekt ut hele tiden. Dere vil nok gå mer «all inn» på bildene, og prøve ting dere ikke hadde prøvd på bryllupsdagen. Selv mener jeg å skitne til kjolen på bryllupsdagen heller ikke er noen big deal, men om dere tar shooten dagen etter er det i hvert fall ikke viktig. Tenk så mange ekte og fine bilder med bevegelse dere kan sitte igjen med da?! Gå på den fjelltoppen, eller inni favorittskogen deres. Ta med brudekjolen på stranda, og helt uti vannet!

Les mer om: Hvorfor bryllupsbildene dine er viktige!

fotograf romerike bryllup 3

Mer tid til å fokusere på hverandre

bryllupsdagen er det mye som skjer, og det kan være vanskelig å finne tid til å virkelig fokusere på hverandre. Når dere tar bildene på en annen dag, har dere mer tid til å være sammen og nyte hverandres selskap. Dere kan slappe av og ta det med ro uten å tenke på tidspresset eller at dere vil være sammen med gjestene deres!

Brudepar på bensinstasjonen.

Som bryllupsfotograf er jeg alltid på utkikk etter uoppstilte og ekte øyeblikk som fanger essensen. Hvis du vurderer å ta bryllupsbildene dine på en annen dag enn på selve bryllupsdagen, så ta kontakt=)

fotograf romerike perla

Jeg hjelper dere gjerne med å planlegge en dag som vil gi dere de beste bildene og deres historie!

Ta kontakt <3

Kanskje du også vil lese