|

5 grunner til å booke en familiefotografering!

ca0a9515

Kanskje innså du det ikke før pandemien traff oss med et brak; hvordan familie og menneskene i din lille boble faktisk er hele din verden! Og sammen med de er da du glemmer bekymringene i verden <3

Kanskje har du vurdert og tenkt på familiefotografering mange ganger de siste årene, men det har enda ikke skjedd. Du vet ikke hva du skal ha på, du skulle ha vært hos frisøren. Du vil gå ned i vekt. Det er vanskelig å samle flokken.

Det å investere i familiebilder og familiens minner er viktig, kanskje mer enn før! Familiebildene bringer familien sammen; alle i samme ramme på veggen! Det gir gode minner, smil og lykke det!

Les også om: Det er aldri et bedre tidspunkt enn nå! -forevige dine familieminner

Her gir jeg deg fem grunner til hvorfor familiefotografering er viktig!

Mor og datter i kjoler som klemmer i skogen.

1. Dokumentere utviklingen

Familiebilder er en super måte å dokumentere hvordan familien forandrer seg og vokser. Alt fra de store hendelsene, til de små øyeblikkene.

Alt for ofte glemmer vi fortiden, fordi vi er så opptatt av å tenke fremover. Barna vokser opp fort! På et blunk pakker de bagen og forlater redet.

Ved å la barna se bilder fra de var yngre får de en mye større tilknytning til sin egen historie og barndom.

To gutter på stranda.

2. Livet skjer

Det kan være vondt å tenke på, men livet er skjørt. Man vet aldri. Våre barn fortjener å vite hvordan vi så ut og hvor høyt de var elsket når vi var hele deres verden <3

Du vet aldri når den siste sjansen for å ta familiebilder er over.

Les mer om: Fem turtips til sommermånedene!

3. gjennoppleve minnene

Familiebilder knytter oss til de som var her før oss. Slekta.

De er en stor del av nettopp vår historie. Over halvparten har bildene sine kun på telefon eller dataen. Disse bildene kan enkelt bli stjålet eller mista, altfor få tar back-up av bildene sine.

Om mange år ønsker barnebarn og oldebarn å se bilder av slektningene sine.

4. gi deg bedre selvtillit

Kanskje en litt uventet «bivirkning» av det å ta familiebilder er effekten det kan ha på dine barns og ditt selvbilde og mentale helse. Visste du at bare det å ha bilder av barna hengende i huset kan øke selvtilliten til barn? Det er en påminnelse om hvor høyt de er elsket og at vi hører sammen. Vi er trygge sammen.

Les mer om hva jeg tilbyr!

ca0a9377

5. alle i samme ramme

De aller fleste av oss har en hel hau bilder av barna, mest på telefonen. Det er også veldig vanlig å ha kjempemange bilder av pappa med barna. Men hva med mamma? Ofte er det hun som tar bildene, for hun er kanskje den som er mest opptatt av å forevige disse øyeblikkene. Mammaer vil huske akkurat dette øyeblikket oppi alt kaoset. Og selv om øyeblikket foreviges på en telefon, betyr ikke dette at det får den plassen eller kvaliteten det fortjener. Dessuten, mamma må også være med på noen bilder!

Det er forskjell på de bildene man tar selv på en telefon etc, enn de enn fotograf tar som kan jobbe med lys, posering, lokasjoner og alt det tekniske innen fotografi.

Du vil ha familiebilder som barna dine og etterhvert deres familier kan sette pris på for alltid <3

Book din familiefotografering her!

Kanskje du også vil lese