Det er aldri et bedre tidspunkt enn nå! -forevige dine familieminner

sannheten er at det perfekte øyeblikket for å forevige familieminner aldri kommer.

perlafotografi portrett viken oslo 1 2

Det er en veldig vanlig tankegang å vente på det «perfekte» øyeblikket for å ta familiebilder hos en profesjonell fotograf. Livet er i konstant flyt. Hver dag er en ny dag. Å se barna dine vokse opp foran øynene dine er en av de mest verdifulle tingene i livet ditt. Som foreldre ønsker du at du alltid vil huske dette.

Man hva skjer når minnene blir utydelige, og du ikke kan huske de spesielle stundene som du alltid vil se tilbake på?

Det er aldri et bedre tidspunkt enn nå, for å forevige minnene du har med din kjære familie.

Men hvorfor er det egentlig så viktig å forevige familieminner hos en profesjonell fotograf?

Les også om: Album er viktig for din historie

Viktigheten av å forevige nettopp i år!

Å ta familiebilder handler ikke om å ha perfekt hår og sminke, eller ha det mest fashionable antrekket. Det handler om å fange øyeblikkene og minnene du vil ta med deg videre i livet. Det handler om å bevare et øyeblikk i tiden, et øyeblikk som aldri vil komme tilbake. Tenk på det som en tidskapsel. Jeg har aldri noensinne hørt noen si; «jeg angrer på at vi tok de familiebildene!» -det er ikke for seint!

Hvis du alltid venter på den perfekte tiden, vil du gå glipp av de beste øyeblikkene!

Jenter som har latterkrampe ute.

Fokus på ekte og naturlige bilder!

Som fotograf har jeg et lidenskapelig ønske om å fange ekte og naturlige øyeblikk. Jeg ønsker å skape bilder som er autentiske og gir en følelse av hvem dere er som familie. Det er så mye mer verdifullt enn bare å få tatt et bilde av dere som smiler i kameraet. Jeg ønsker å fange øyeblikkene når dere leker, klemmer, trøster, går tur eller tøyser. Med en profesjonell fotograf sin erfaring vil h*n kunne fange de autentiske øyeblikkene som er så viktige for familiehistorien din.

Les mer om: Slik får dere drømmebryllupet!

perlafotografi fotograf portrett oslo 2

Din historie er trygt bevart!

Ved å gå til en profesjonell fotograf kan du være trygg på at dine verdifulle familieminner er av ordentlig kvalitet som vil overleve i generasjoner. Å ta vare på minner og dokumentere familiehistorien på en ekte og ordentlig måte er en investering du ikke vil angre på! Bildene er nemlig ikke bare verdifulle minner for foreldre, men også barna. Hvor koselig er det ikke å se bilder av seg selv med sine foreldre? Og hvor koselig hadde det ikke vært om disse bildeminnene var av kvalitet til at de faktisk kunne henges opp, eller gis bort i gave?

Mor og datter i kjoler på tur i skogen.

Det er noe magisk med å se tilbake på disse bildene og gjenoppleve minnene fra fortiden.

Book din helt egne og unike familiefotografering her <3

Kanskje du også vil lese